Повітророзподілення у змінному за періодичним законом режимі - Возняк, О. Т. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Розглянуто повітророзподілення у змінному за періодичним законом режимі. Визначено динамічні параметри струмин при їх витіканні в режимі зміни за періодичним законом витрати та початкової швидкості та створенні при цьому динамічного мікроклімату у приміщенні. Air distribution at variable regime in order to periodical law has been regarded. Air jet dynamic parameters have been determined at regime of their leakage of change in order to periodical law both of flow rate and initial velocity and creation of dynamic microclimate in a room.
Keywords: повітророзподілення; повітряна струмина; динамічний мікро-клімат; періодичний режим; швидкість руху повітря; витрата; air distribution; air jet; dynamic mocroclimate; periodical regime; air velocity; flow rate