Кіберфізичні системи: проблеми створення та напрями розвитку - Мельник, А. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто проблеми створення та напрями розвитку кіберфізичних систем відповідно до досягнень та сучасних концепцій застосування комп’ютерних, інформаційних та телекомунікаційних технологій. The problems of cyber-physical systems creation and directions of their development are considered in a paper in accordance to the achievements and today conceptions in application of computer, information and telecommunication technologies.
Cyber-physical systems: the problems of creation and directions of development
Keywords: кіберфізичні системи; кібернетичні засоби; фізичне середовище; cyber-physical systems; cybernetic tools; physical environment