Перехідні характерисики джозефсонівських кріотронів при азотних температурах - Тиханський, М. В.; Крисько, Р. Р.; Партика, А. І.; Tyhanskyi, M. V.; Krysko, R. R.; Partyka, A. I. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Математично змодельовано і досліджено перехідні процеси в джозефсонівських кріотронах (ДК) під час керування їх логічним станом імпульсами струму при азотних температурах. Показано, що керування логічним станом кріотронів імпульсами струму, форму яких можна описати часовою функцією e-1t, є більш ефективним, ніж керування імпульсами струму гауссівської форми.

In the paper, the transition processes occurring in a Josefson criotron (JC) at Nitrogen temperatures when one changes its logical state by current impulses are mathematically simulated and investigated. The transition characteristics of the JCs at the temperatureT=81,2 K have been obtained by the simulation method. It has been shown that the impulses of e-1t time dependence shape are more efficient for JCs’ logical state controlling than the Gaussian ones.
Transition characteristics of josefson criotrons at nitrogen temperatures
Keywords: 621.382.323