Потреби і уподобання малих і середніх підприємств Польщі в сфері програмного забезпечення, що допомагає управляти підприємством - Капера, К. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати досліджень, які вказують, що ключовим бар'єром для розвитку автоматизованих інформаційних систем малих і середніх польських підприємств є, безумовно, брак відчутної потреби серед їх керівництва у використанні програмного забезпечення, що допомагає управляти підприємством. Results of the research, which that the key barrier for the development of informational systems of the small and middle Polish enterprises is surely a shortage of perceptible from theirmanagement of of software which helps to manage an enterprise, are presented in the article.
Needs and likes of small and middle polish enterprises in the sphere of software that helps to manage an enterprise
Keywords: інформаційні системи; програмне забезпечення малих і середніх підприємств; інформаційні процеси; informational systems; software for small and middle enterprises; informational processes