Програмно-апаратна реалізація процесорів цифрових систем з мінімізацією затримки обчислень - Стрепко, І. Т.; Тимченко, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
На основі різницевих методів обробки сигналів запропоновано алгоритми та структурні схеми процесорів цифрових систем реального часу з мінімізацією затримки обчислень. On the basis a differencely of methods processing of signals the algorithms and block diagrams of processors of digital systems of real time with minimization of a delay of calculations are developed.