Дослідження фізико-хімічних властивостей композицій на основі ненасиченої поліефірної смоли ПН-1 і відходів пінополістиролу - Яковенко, Т. Т.; Слімаковський, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено композиції на основі ненасиченої поліефірної смоли ПН-1. Показано їх придатність до переробки методом заливки. The compositions on the basis of unsaturated polyester resin PN-1 are investigated. It is shown their suitability for by pouring.