Визначення попиту на продовольчі товари - Ліпич, Л. Г.; Кощій, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Досліджено сезонність попиту населення на основні молочні продукти харчування та вивчено фактори, що впливають на сезонні коливання попиту. Наведено результати прогнозування сезонного попиту населення Волинської області на молочні продукти на 2000-2001 рр. In this article there is a research of the demand on the main diru products and the revelation of the factors that infeuenced to the vibrotion of the demand acording to the seasons. There are results of the prognosis of the demand on diry products in Volyn region on 2000-2001.