Вплив динамічних перевантажень зубчастих передач на їх міцність - Кузьо, І. В.; Васильєва, О. Е. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто вплив динамічних перевантажень зубчастих передач під час експлуатації на їх втомлювальну міцність за рахунок уточненого визначення коефіцієнта динамічного навантаження зубців, який враховується під час розрахунків. In this article influencing dynamic overloads of gear drives on their fatigue resistance is reviewed during their exploitation. The mathematical relation for updated definition of a factor of a dynamic load of teeth is suggested, which one is allowed at calculations.