Оптимальні умови синтезу тонких плівок CdSе з водного розчину кадмій хлориду методом хімічного поверхневого осадження - Гумінілович, Р. Р.; Шаповал, П. Й.; Ятчишин, Й. Й.; Кусьнеж, В. В.; Ільчук, Г. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Отримано тонкі плівки CdSе із водних розчинів кадмій хлориду хімічним поверхневим осадженням (ХПО). Розроблено методику контролю процесу осадження за допомогою методу інверсійної вольтамперометрії. CdSe thin films were obtained from aqueous solutions of cadmium chloride by method of chemical surface deposition (CSD). The method of controlling the deposition process by the stripping voltamperometry was developed.
Keywords: тонкі плівки CdSe; інверсійна вольтамперометрія; CdSe thin films; stripping voltammetry