Електронний навчальний посібник чи підручник: до проблеми визначення - Фіголь, Надія (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті йдеться про необхідність чіткого розмежування термінологічного апарату електронного навчального дискурсу: виокремлюються терміни «електронне видання», «електронний навчальний посібник», «електронний підручник», «електронний довідник». The article focuses on the need for a clear separation of terminology e-learning discourse distinguished the terms «electronic publishing», «electronic textbook», «electronic book», «electronic directory».
Keywords: українська мова; термінологія; електронний дискурс; електронне видання; електронний навчальний посібник; електронний підручник; електронний довідник; Ukrainian language; terminology; electronic discourse; electronic publishing; electronic textbook; electronic directory