Механізми надання електронних послуг органами державної влади - Сиволапенко, Тетяна (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Електронні послуги є головною вимогою з боку громадян та бізнесу до послуг держави, а саме їх доступність та прозорість.
Keywords: адміністративні послуги; державні послуги; електронна взаємодія