Управління якістю освіти як комплесна проблема - Атаманчук, Юрій Миколайович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Автор піднімає питання управління якістю освіти. Він розглядає "якість освіти" як багатоаспектну категорію і визначає її показники.