Особливості визначення напруженого стану криволінійної прогонової будови - Медведєв, К. В.; Мальгін, М. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Проаналізовано, зусилля отримані для різних розрахункових моделей криволінійної естакади. Як розрахункові моделі розглянуті криволінійна стрижнева модель, об’ємна модель та лінійно-стрижнева модель. In article is carried out analysis of efforts received for various settlement models of a curvilinear bridge. As calculation models were considered: curvilinear cored to the model, by volume model and linear the cored model.
Keywords: криволінійна естакада; розрахункова модель; універсальний просторовий стрижень; внутрішні зусилля; curvilinear bridge; settlement model; universal spatial core; internal efforts