Бази даних маркетингової інформації на ринках промислових товарів - Титаренко, В. Є.; Білик, М. В.; Васелевскі, М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Описано можливу структуру та можливості бази даних підприємства, що діє на промисловому ринку. In the article is described possible structure and opportunities of a database of the enterprise, which acts in the industrial market.