Технологія управління витратами - Петрович, Й. М.; Захарчин, Г. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто технологію управління витратами в його єдиній системі через сукупність функцій, методів та інструментарію впливу на витрати, запропоновано альтернативні техніки управління витратами залежно від часового діапазону та цілей підприємства. The technology of management by expenses in his{its} uniform system through set of functions, methods and toolkit of influence on expenses is considered, managements alternative technics{technical equipment} of expenses are offered depending on a time range and then purposes of the enterprise.