Вплив кризи на маркетингову діяльність підприємств та поведінку споживачів - Марущак, О. Я.; Косар, Н. С.; Кузьо, Н. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано вплив кризи на маркетингову діяльність підприємств. На основі практичного досвіду українських та іноземних організацій визначено позитивні аспекти маркетингової діяльності у складних умовах функціонування. Досліджено особливості споживчої поведінки в умовах зменшення рівня доходів споживачів. Подано пропозиції щодо розвитку маркетингової діяльності у післякризовий період. In article analyzed the impact of the crisis on marketing activities. Identified positive aspects of marketing activity in difficult operating condition. This research is based on the real experience of Ukrainian and foreign business-structures. According to research, determined consumer’s behavior in reducing income situation. In this article created main propositions and ways for development of marketing activity after the crisis period.
Influence of crisis on company’s marketing activity and consumers behavior
Keywords: рецесія; конкуренція; гнучке мислення; сегментація; recession; competition; flexible thinking; segmentation