Робота статично невизначених рам, підсилених під навантаженням - Більський, М. Р.; Котів, М. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Викладені результати досліджень роботи статично невизначених сталевих рам, підсилюваних під навантаженням, а також аналіз основних результатів теоретичних та експериментальних досліджень. Показаний ефект регулювання. In this article deals wieth the results of research of steel frames work stability intensified uder the loading and main results of theoretical and experimental researchs are giwen. Show the quantitative best effect of the artifical control regulation of forces.
Keywords: сталеві рами; регулювання; підсилення; steel frames; regulation; stability