Моделювання та дослідження параметрів QoS в мультисервісній системі управління трафіком - Климаш, М. М.; Лаврів, О. А.; Бугиль, Б. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
The QoS parameters for traffic management system were researched. This research had been made in the selfsimilarity circumstances of the input traffic.
Keywords: самоподібний трафік; система розподілу трафіку; імітаційне моделювання