Вілла Рамулта у Львові. Історичні та натурні дослідження, пропозиції до реставрації - Бойко, О. Г.; Казанцева, Т. Є.; Захарчишин, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
На основі натурних та архівних досліджень проведено стилістичний, композиційний та конструктивний аналіз вілли Рамулта у Львові та розроблено пропозиції до її реставрації.
Ramult’s villa in Lviv. Historical and field research, proposals for restoration
Keywords: натурні та архівні дослідження віллової забудови; вілла Рамулта у Львові; реставрація віллової забудови; field and archival research of villas; Ramult’s villa in Lviv; villas reconstruction