Добровільне накопичувальне пенсійне забезпечення - Васькович І. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто та охарактеризовано стан, проблеми та напрямки пенсійного забезпечення в Україні та визначено шляхи вирішення цих проблем. Основний аспект зроблено на аналіз становлення та розвитку недержавного пенсійного страхування в Україні. Consisting, problems and directions of the pension providing is considered and described of Ukraine and certainly ways of decision of these problems. A basic aspect is done on the analysis of becoming and development of unstate pension insurance in Ukraine.