Моделювання рекреаційної інфраструктури і туристичних послуг - Крап, Н.; Юзевич, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Для підвищення ефективності комунікацій туристичних закладів і галузі загалом пропонується методика, що містить економіко-математичну модель параметрів і процесів, аналіз основних факторів забезпечення організаційної культури турфірм і операторів, а також аспекти динаміки цін і попиту в цілому. For the increase of efficiency of communications of tourist establishments and industry a method which includes for itself the economic and mathematical model of parameters and processes is offered on the whole, analysis of basic factors of providing of organizational culture of turfirm and operators, and also row of aspects of dynamics of prices and demand on the whole.
Keywords: економіко-математична модель; комунікації туристичних закладів; economic and mathematical model; communications of tourist establishments