Інформаційно-рекламне забезпечення діяльності Видавництва Львівської політехніки у мережі Internet - Голощук, Роман; Грицик, Оля (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
In this paper the results of a page on Facebook as advertising of Lviv Polytechnic National University publishing department.
Keywords: реклама; соціальні мережі; Facebook; інформатизація Видавництва Львівської політехніки; пошукові системи