Теоретичні засади здійснення організаційно-економічних змін на підприємстві - Олексів, І. Б.; Лісович, Т. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розкрито сутність поняття “організаційно-економічні зміни” на підприємстві. Визначено причини організаційно-економічних змін в організації. Розглянуто теорії управління організаційними змінами в організації. The essence of the concept of “organizational and economic changes” in the company. Definitely cause changes in the organizational and economic changes. The theory of organizational change management in the organization.
Theoretical foundations for performing organizational and economic changes on the enterprise
Keywords: організаційні зміни; організаційно-економічні зміни; економічна система; процес управління змінами; оrganizational change; organizational and economic change; the economic system; the process of change management