Покращення безпеки систем дистанційного керування - Нємкова, О. А.; Чаплига, В. М.; Шандра, З. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто питання безпеки систем дистанційного бездротового зв’язку для специфічних випадків роботи. Огляд існуючих систем безпеки показав необхідність посилення процедури автентифікації. Запропоновано протокол взаємної суворої автентифікації, якому передує процедура ідентифікації контрольним сигналом. Використано протокол “запит – відповідь” з динамічним кодом. The paper considers the security of wireless remote for specific cases work. Review of existing security systems has shown the need to strengthen authentication. A strict protocol of mutual authentication procedure is proposed by identification control signal. Protocol used “request – response” with dynamic code, touch memory.
Keywords: безпека бездротового зв’язку; взаємна автентифікація; автосигналізація; мануфактурний код; автобрелок; wireless security; mutual authentication; car alarm; the manufacturing code