Деякі проблеми унормування форм запозичених двовидових дієслі - Васенко, Людмила; Дубічинський, Володимир; Кримець, Оксана (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
У статті визначено складники процесу вербалізації нових понять наукового та технічного знання, запропоновано введення у навчальний процес вищої технічної школи нової навчальної дисципліні термінологічного спрямування й розглянуто певні варіанти унормування форм запозичених двовидовнх дієслів.

The paper describes the components of verbalization process with respect to new notions in scientific and research knowledge; provides proposals for introducing a new terminological discipline into the higher technical school curriculum; and examines a number of options for standardizing the forms of adopted two-way verbs.
Keywords: 81’367; 625