Проблеми стимулювання інновацій машинобудівних підприємств України - Кузьмін, О. Є.; Логвиненко, Ю. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено особливості стимулювання інновацій на вітчизняних машинобудівних підприємствах. Проаналізовано ключові проблеми, які перешкоджають ефективному формуванню мотиваційних систем. Сформовано рекомендації щодо можливих шляхів вирішення виявлених проблем із урахуванням умов міжнародної економічної інтеграції підприємств машинобудівної галузі України. In the article the main features of innovations stimulating on native machine-building enterprises are found out. The key problems that inhibit effective functioning of these motivational systems are analyzed. On this basis there are given recommendations according to the possible ways of determined problems resolving in the conditions of international economic integration of Ukrainian machine-building enterprises.