Методика покращання форми вихідного сигналу однофазного подільника частоти на базі керованого двопівперіодного випрямляча - Самотий, В. В.; Хомуляк, М. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2005)
Запропоновано методику покращання форми вихідного сигналу однофазного подільника частоти на базі керованого двопівперіодного випрямляча у широкому діапазоні зміни частоти. The method of improvement of output signal form for single-phase frequency divider on the basis of the controlled two-half-period rectifier with wide frequency range is proposed.