Принципи формування цін на послуги закладів санаторно-курортної сфери - Несторенко, Т. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
На основі проведеного аналізу методів ціноутворення закладів санаторно-курортної сфери визначено mпринципи формування цін на послуги санаторіїв. Обґрунтовано доцільність використання змішаних нелінійних схем ціноутворення. Розглянуто механізм визначення оптимальних обсягів надання послуг, які відрізняються за ступнем комфортності проживання та харчування. On the basis of the conducted analysis of price methods of health resort sphere certainly principles of forming of prices are on resort’s services. It is offered expedience of the use of the mixed nonlinear charts of pricing. The determination of optimum volumes mechanism of services which distinguish a residence and feed at a comfort’s level is considered.