Про одну властивість сім’ї субгармонійних у просторі Rm функцій - Веселовська, О. В.; Veselovska, O. V. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Встановлюються умови, за яких сiм’я субгармонiйних функцiй fgR : R 2 ℜg, gR(0) = 0; де ℜ – необмежена множина додатних чисел, прямує до нуля рiвномiрно на компактах з Rm, коли ℜ ∋ R ! 1.

The conditions under which family of subharmonic functions fgR : R 2 ℜg, gR(0) = 0; where ℜ is unbounded set of positive numbers, tends to zero uniformly on compacts of Rm, when ℜ ∋ R ! 1.
On the one property of the family of subharmonic functions in Rm
Keywords: субгармонійна функція; розподіл мас; асоційований за Ріссом із субгармонійною функцією; сферичні гармоніки; асоційовані із субгармонійною функцією; subharmonic fuction; Riesz mass distribution associated with a subharmonic fuction; spherical harmonics associated with a subharmonic fuction; 517.57