Формообразование зубьев многозаходных зубообрабатывающих инструментов - Витренко, В. А.; Воронцов, Б. С.; Кузнецова, М. Н.; Черноволов, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто актуальну проблему – розроблення принципово нового зубообробного інструменту, отриманого відповідно до схеми формоутворення третього класу. The article is devoted to the solution of the actual problem of development of the principally new teeth-treating instrument obtained according to the third class form shaping scheme.