Дослідження коефіцієнта відновлення термоперетворювачів для вимірювання температури газових потоків - Фединець, Василь (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проведено експериментальні дослідження коефіцієнта відновлення залежно від конструктивних особливостей термоперетворювача і параметрів газового потоку. Проведено экспериментальные исследования коэффициента восстановления в зависимости от конструктивных особенностей теермопреобразователя и параметров газового потока. In the article experimental researches of coefficient of renewal are conducted depending on the structural features of receivers of temperature and parameters of gas stream.