Опрацювання контекстних даних в інтелектуальному туристичному порталі. - Буров, Є.; Королюк, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано підхід до опрацювання знань в інтелектуальному порталі електронного туризму. Цей підхід ґрунтується на моделях знань, що використовують семантично інтерпретовані знання. Продемонстровано використання контекстних даних з бази знань під час опрацювання запитів до порталу.Paper discribes an approach for information and knowledge processing in intellectual etourism portal. Approach is based on knowledge models using semantically interpreted data. Architecture of knowledge processing is proposed and decision making using contextual data from knowledge base demonstrated.
Keywords: електронний туризм; модель; model; knowledge; e-tourism