Електрофізичні властивості захисних силікатних покрить - Гивлюд, М. М.; Боровець, З. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Визначено електрофізичні властивості захисних покрить на підкладках різної хімічної природи. The physical properties of sheeting’s on linings of a different chemical nature are determined.