Особливості діагностики банкрутства підприємств - Гук, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Запропонована класифікація причин, які зумовлюють банкрутство підприємств, описана система експрес-діагностики та фундаментальної діагностики банкрутства. Крім того, подані мета, завдання та методи проведення діагностики банкрутства підприємств. The paper presents a classifications of circusmstances leading a bankruptcy; as well as a discription of a system of express-diagnostics and a fundamental-diagnostics of bankruptcy. In additional the aim of bankruptcy diagnostics its realisation. The diagnostic methods of an enterprise bankruptcy are suggested.