Вплив зовнішнього іміджу України на демократичні процеси в державі - Горбачова, А.; Парфенюк, І. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
У статті розглядається вплив міжнародного іміджу України на демократичні процеси, які проходять в середині держави. Виокремлені питання, на вирішення яких необхідно звернути увагу в процесі побудови зовнішнього іміджу України та подальшому розвитку демократії в державі.

The article examines the influence of the international image of Ukraine on democratic processes that take place in the state. The issues that need to be addressed in the process of constructing the external image of Ukraine and the further development of democracy in the state are singled out.
Keywords: демократія; демократичні процеси; імідж України; міжнародний імідж; засоби масової інформації; зв’язки з громадськістю; гібридна війна; democracy; democratic processes; image of Ukraine; international image; mass media; public relations; hybrid war