Класифікація засобів модульної взаємодії між клієнтом і сервером - Морозов, Ю. В.; Пастернак, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано варіант класифікації засобів взаємодії між клієнтською і серверною програмами. The variant classification of interaction between client and server software describe
Keywords: класифікація; клієнт; сервер; classification; client; server