Автоматизований комплекс для визначення невідомих концентрацій складових багатокомпонентних розчинів - Білий, О.; Дронюк, Іванна Мирослаівна; Садов’як, Б.; Яремик, Р. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
На основі методики розробленої лабораторією оптико-електронних приладів Національного університету ім. І.Франка Щ та запропонованого авторами алгоритму знаходження концентрацій складових розчинів [2], створено автоматизований комплекс для визначення невідомих концентрацій складових багатокомпонентних розчинів.

There was developed a program custom to find concentration of composing solutions, on the base of given researches seen out on the electric optical device. Under this were developed mathematical model for finding concentration of composing solutions, created task algorithm, selected an optimum concentration search variant.
Keywords: 615.471.03