Про дослідження параметрів іоносфери для GNSS-станцій SULP, RVNE та SHAZ - Янків-Вітковська, Л. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Определены основные закономерности изменения со временем вертикальных значений TEC для нескольких близких GNSS-станций. The main regularities of changes over time vertical TEC values of a few close GNSS-stations.