Математичне моделювання перехідних процесів на прикладі укрупненого блока - Сегеда, М. С.; Чабан, А. В.; Мазур, Т. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Проаналізовано перехідні процеси в електромеханічній системі на прикладі укрупненого блока. Крайова задача розв’язується просторовою дискретизацією рівнянь з частинними похідними. Дискретизовані диференціальні рівняння електромеханічного стану подані в нормальній формі Коші. Наведено результати комп’ютерної симуляції. The analysed transitional processes in the electromechanics system on the example of the combined larger block into units. A regional task gets untied by spatial sample of equalizations with derivative parts. Sample differential equalizations of the electromechanics state are represented in the normalized Cauchy form. Computer results are given simulations.
Keywords: математичне моделювання; процес; блок; електричні кола