Прислівникова термінологія в тлумачній лексикографії української літературної мови - Томіленко, Людмила (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті розглянуто питання про частиномовну належність термінів. Досліджено місце та роль прислівникової термінології в тлумачній лексикографії української літературної мови. The article describes issue of belonging terms to parts of speech. The place and role of terminology in explanatory lexicography of the Ukrainian language was investigated.
Keywords: українська мова; лексикографія; термінологія; прислівник; Ukrainian language; lexicography; terminology; adverb