Декомпозиція логічних функцій за допомогою нечіткої кластеризації - Мельник, Р. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуто підхід до розв'язування задачі декомпозиції логічних функцій на основі нечіткого дерева згортання та нечіткої кластеризації. Описані особливості алгоритмів побудови дерева згортання вершин графів та аналітичних виразів логічних функцій для виділення незалежних змінних.

The approach for the logical functions decomposition on a base offuzzy reduction tree or fuzzy clusterization is considered. The properties o f the optimal reduction tree method for graphs and logical sentences are described.
Keywords: 621.38