Системи обігрівання односімейних помешкань з термоспонукальною циркуляцією водяного теплоносія та індивідуальним тепложивленням - Жуковський, С. С.; Довбуш, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Проаналізовано відомі та запропонована власна методика визначення перепаду термічних (гідростатичних) тисків у системі водяного квартирного обігрівання. In the article are analysed existing methods and is offered the own determination method of overfall thermal (hydrostatical) pressures in the system of the aquatic housing heating.
Keywords: гідростатичний; перепад тиску; водяне квартирне обігрівання; hydrostatic; overfall pressure; aquatic housing heating