Інформаційно-фінансові аспекти інноваційної діяльності - Корнєва, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Визначено основні передумови ефективності інноваційних процесів на мікрорівні. Обгрунтовано можливість збалансованої фінансово-кредитної системи інвестування інновацій, вибору адекватних форм новаторського процесу. Проаналізовано проблему вдосконалення інформаційного забезпечення інноваційної діяльності. Main preconditions of the efficiency of innovative processes on the microlevel have been determined. Possibility of balanced finance-and-credit system of investing, selection of adequate forms of innovative process have been proved. The problem of improving information supply of innovative activity has also been analysed.