Інноваційні структури та їх значення у розвитку підприємств України - Барановська, С. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто поняття інноваційної структури як форми організації підвищення ефективності використання науково-технічного потенціалу. Досліджено класифікацію інноваційних структур, запропоновано фактори перспективності для технопарків, бізнес-інкубаторів, дослідницьких центрів. Звертається увага на перспективи розвитку об’єктів господарювання, діяльність яких ґрунтується на співпраці з інноваційними структурами різних типів. In this article it was investigated the structure of innovation as form of organization for using scientific-technical potential. Classification structures of innovation are considered. Some factors of promising for technical parks, incubators of business and others are proposed.