Клеп, О. В.Стадницька, Н. Є.Червецова, В. Г.Губрій, З. В.Швед, О. В.2011-11-112011-11-112011Оптимізація режиму культивування природної асоціації “морський грибок” / О. В. Клеп, Н. Є. Стадницька, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 131-137. – Бібліографія: 6 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/10548Досліджено параметри культивування природної асоціації «морський грибок» для підвищення біологічної активності культуральної рідини, що може бути використана як функціональний напій. Parameters of cultivation of natural association marine fungus studied for a biological activity of culture liquid, which can be used as a functional drink.uaкультивуваннямікробіологічна асоціаціякультуральна рідинафункціональний напійcultivationmicrobiological associationculture liquidfunctional drinkОптимізація режиму культивування природної асоціації “морський грибок”Article