Шляхи вдосконалення системи мотивування в процесі управління персоналом підприємства - Данилевич, Наталія (My University, 2018)
Стаття присвячена пошуку шляхів вдосконалення системи мотивування в процесі управління персоналом підпри-ємства. У сучасних умовах в теорії сис-тем мотивації підприємством відбувається істотна зміна загальної парадигми управління, персонал розгля-дається як основний ресурс підприємс-тва, що в значній мірі визначає успіх всієї його діяльності, яким треба вміло управляти, створювати оптимальні умови для його розвитку, вкладати необхідні мотиваційні засоби.

The article is devoted to finding ways to improve the system of motivation in the process of personnel management of the enterprise. In modern conditions, in the theory of systems of enterprise motivation, there is a significant change in the overall management paradigm, the staff is considered as the main resource of the enterprise, which largely determines the success of all its activities, which must be skillfully managed, create optimal conditions for its development, invest the necessary motivational means.
Keywords: мотивування; мотиваційні засоби; персонал; процес мотвації; регулятори мотивації; мотиваційний мо-ніторинг; методи мотивації; motivation; motivational means; personnel; process of motivation; regulators of motivation; motivational monitoring; methods of motivation