Архітектура системи опрацювання звернень громадян - Марковець, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
The article presents the basic components of the request processing system and describes their functionalities.
Keywords: звернення громадян; пошук інформації; дописи; онлайн-спільнота; GPSS