Моделі для оцінювання допустимих перевантажень - Курінний, Е. Г.; Кравцова, К. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Показано, що існуючі норми на допустимі перевантаження не є універсальними. Запропоновано нормувати теплові моделі електрообладнання, допустимі значення показників максимального перенагрівання та теплового зносу, похибки визначення показників. It has been shown the existing standards for admissible overloads is not universal. It has been proposed to standardize thermal wear indices, errors of indices determination.