Окремі аспекти стосовно перспектив ядерного паливного циклу України - Топольницький, М. В.; Тенета, І. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Досліджено публікації стану ядерного паливного циклу України та проаналізовано рекомендації з оцінюванням їх наслідків. The publications of the state of nuclear fuel cycle of Ukraine are explored and the analysis of recommendations is conducted with estimation of their consequences.