Українське село в умовах голодомору 1932–1933 рр.: трагічна статистика жертв сталінізму - Петрівський, В. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Трагедія, яка сталася з однією з найбагатших націй світу не вина власної нерозторопності чи халатництва – це кримінальний злочин катів.